EASy68K  
It is currently Sat Jun 06, 2020 8:00 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: push button
PostPosted: Wed Aug 18, 2010 4:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 16, 2010 3:16 pm
Posts: 22
can i have some basic instruction on how to use Push Button, for example, like if LED0 and LED1 is ON, i need to press the Push Button 0 and 1 to go to next step, if not, i will loop until the correct Push Button is pressed. thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 19, 2010 2:59 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Dec 16, 2004 6:42 pm
Posts: 1122
The push buttons, the buttons under the toggle switches, are mapped directly into 68000 memory space. The exact memory location may be changed on the Hardware display or in program code via trap task. When all buttons are up the byte contains $FF. When a button is pressed the corresponding bit in memory will be 0. The right button is bit 0. Any instruction that will read or test values in memory may be used to test the switch data.

_________________
Prof. Kelly


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 28, 2010 5:44 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 16, 2010 3:16 pm
Posts: 22
thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group