EASy68K  
It is currently Tue Sep 24, 2019 9:41 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 1:24 am 
Offline

Joined: Mon Jul 13, 2009 12:50 am
Posts: 2
Location: Malaysia
Hi, really appreciate your kind help.
I have executed the program which requires input from the user. But nothing appear in that output window (Simulator 68k I/O).
Is SetupEasy68k a complete software or do I need to install some other components as well?

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 3:18 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Dec 16, 2004 6:42 pm
Posts: 1102
After you assemble a program and click execute the simulator is launched and the program loaded but the simulator is not started. Click the Run button (or press F9) in the simulator to start the program. No other files are needed.

_________________
Prof. Kelly


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 6:10 am 
Offline

Joined: Mon Jul 13, 2009 12:50 am
Posts: 2
Location: Malaysia
profkelly wrote:
After you assemble a program and click execute the simulator is launched and the program loaded but the simulator is not started. Click the Run button (or press F9) in the simulator to start the program. No other files are needed.


thanks.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group